Oktatási Csereszerződés megújítása

Oktatási Csereszerződés megújítása 2017. március 9-én megújították az angolai Felsőoktatási Minisztérium és a magyarországi Emberi Erőforrások Minisztériuma közötti oktatási csereszerződést.

2017. március 9-én megújították az angolai Felsőoktatási Minisztérium és a magyarországi Emberi Erőforrások Minisztériuma közötti oktatási csereszerződést.

A szerződés elődjét 2014. április 3-án írták alá Budapesten.

A szerződést angolai részről Angola rendkívüli és teljhatalmú meghatalmazott magyarországi nagykövete, magyar részről pedig Dr. Palkovics László, Oktatásért felelős államtitkár írta alá.

A most aláírt szerződésnek megfelelően a magyar kormány a Stipendium Hungaricum Ösztöndíjprogram keretében évente összesen 20 (húsz) angolai diáknak biztosít ösztöndíjat alap-, mester- és doktor szintű képzésre, 2017 szeptemberétől kezdődően. A magyar fél viseli az oktatás, szállás és egészségbiztosítás költségeit.

Oktatási Csereszerződés megújításaOktatási Csereszerződés megújításaOktatási Csereszerződés megújítása
Oktatási Csereszerződés megújításaOktatási Csereszerződés megújítása

 

Válasszon nyelvet: pt hu en


Események

2018.11.13
Angola függetlenségének 43. évfordulója
Angola függetlenségének 43. évfordulója
tovább
2018.10.17
Az angolai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének delegációja a KKI-ben
Magyarországi hivatalos látogatásuk részeként az angolai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének (Instituto Superior de Relações Internacionais, ISRI) delegációja a Külügyi és Külgazdasági Intézet vendége volt október 17-én.
tovább
2018.07.27
Grillparty a búcsúzó palesztinai és egyiptomi nagykövet tiszteletére
Grillparty a búcsúzó palesztinai és egyiptomi nagykövet tiszteletére
tovább

Hírlevél